Reni 2017-ben kezdett Solymosi Gergely által instruált TacFit edziken részt venni. Az azóta eltelt időalatt oszlopos tagjává vált a csapatnak és nagyon büszke lehet az általa elért eredményekre. 

A Fenti kérdésekre a válaszért olvass tovább és megtudod őket Reni szemszögéből 🙂

Miért a Tacfit?

Kezdetekben nem túl tudatosan választottam a TacFit-et a bikram jóga kiegészítésének. Ez aztán gyorsan megfordult, mert a TacFit lett a fő edzésforma, minden más a második helyre került. Mi több a TacFit olyan prioritást vívott ki magának az életemben, amire korábban nem igazán volt példa, az edzésnapok szentek és sérthetetlenek lettek. Már a barátaim is tudják, hogy hogy bármit szerveznek kedd/csütörtökre azt csak TacFit utánra érdemes tenni, mert különben nélkülözniük kell társaságomat, edzést csak nagyon indokolt esetben hagyok ki.
Minden alkalom komoly kivívás számomra, tetőtől talpig átmozgat (megdolgoztat), köszönhetően a számos protokollnak sosem unalmas és másnap az izomláz garantált. A TacFit-tel sokat tanultam magamról, a testem működéséről, különösen izgalmas látni a reakcióimat stressz/terhelés alatt, és hogy a légzés kontroll milyen eredményesen működik, talán ez miatt is gyakran húzok párhuzamot az edzés és a hétköznapi kihívások kezelése között.
Nem utolsó sorban büszke vagyok arra, hogy az elmúlt 1 év TacFit edzéseinek látható nyomai vannak a környezetem visszajelzései alapján. Örömmel tölt el egy laza oldalba bökés/vállveregetés utáni ’Jééé, te gyúrsz?! ’ felkiáltás, mindezt nőként, 39 évesen megkapva ? ? ?