Mindannyiunkkal előfordul, hogy elkedvtelenedik, egyszerűen semmi sem jó; nyom az élet, a napi teendők, a stressz, a depresszió és a szorongás. Nem áll össze a kirakós, semmi nem jön össze, rossz bőrben vagyunk. Simán elmegyünk az apró örömök mellett, a rossz dolgokon viszont mind fennakadunk és szépen lassan megtelünk negatív gondolatokkal.

View this post on Instagram

Mindannyiunkkal előfordul, hogy elkedvtelenedik, egyszerűen semmi sem jó; nyom az élet, a napi teendők, a stressz, a depresszió és a szorongás. Nem áll össze a kirakós, semmi nem jön össze, rossz bőrben vagyunk. Simán elmegyünk az apró örömök mellett, a rossz dolgokon viszont mind fennakadunk és szépen lassan megtelünk negatív gondolatokkal. Ez élet kemény, de TE keményebb vagy! Kerekedj felül a negatív hatásokon és bogozd ki a szálakat! Vajon mitől van rossz kedvem? Például nem figyeltem magamra, fókuszt vesztettem, túlvállaltam magam, nem pihentem eleget vagy össze-vissza ettem? Tudsz rajta változtatni? Nem? -> Engedd el. Igen? -> Változtass! Haladj apró lépésekben. Idővel minden probléma megoldódik, amit az élet gördít eléd. Ha tudod/látod a megoldást javul a közérzeted, és ez kihat az élet minden területére. Vedd észre mi mindenért lehetsz hálás: az otthonodért, a családodért, a barátokért, vagy bármiért, ami örömet okoz. A boldogság – legalábbis szerintem – az értelmes küzdés végterméke.Tűzz ki reális, elérhető célokat! Például: a lépcsőn megyek lift helyett, nem pörgetem a facebook-ot minden pillanatban, megtanulok egylábas guggolni, nem rohanok mindenhova, a munkában nem vállalok be minden szar feladatot. Nem állítom, hogy ez az út nem jár szenvedéssel, lemondással, küzdelemmel, de ahogy teljesül egy apró lépés büszke leszel magadra és ez örömmel tölt majd el. Légy türelmes magadhoz, a változáshoz idő kell. Ne csak túl akarj lenni a feladatokon, szeresd, amit csinálsz, legyen a rutinod része. Végül ne maradjon ki önmagad megjutalmazása: menj el moziba, sétálj egyet az erdőben, találkozz a barátaiddal, olvass el egy jó könyvet, kapcsolódj ki, szerezz élményeket! Jó munkát végeztél, megérdemled! Te mivel ünnepled meg a sikereid? Írd meg kommentben! #doitright #team #tacfit #oss #tad013 #clubbells #clubbellstrength #flowfit #exercise #wordsmartestworkout #mutimitedzel #healthylifestyle #instafit #fitnessmotivation #fitinspiration #fitstagram #picoftheday #mik #functionalfitness #primalmovement #workout #fitlife #calisthenics #bodyweighttraining #healthylifestyle

A post shared by Gergő Solymi (@gsolymosi.tacfit) on

Kerekedj felül a negatív hatásokon és bogozd ki a szálakat! Vajon mitől van rossz kedvem?  Például nem figyeltem magamra, fókuszt vesztettem, túlvállaltam magam, nem pihentem eleget vagy össze-vissza ettem?

Tudsz rajta változtatni?
Nem? -> Engedd el.
Igen? -> Változtass!

Haladj apró lépésekben. Idővel minden probléma megoldódik, amit az élet gördít eléd.
Ha tudod/látod a megoldást javul a közérzeted, és ez kihat az élet minden területére. Vedd észre mi mindenért lehetsz hálás: az otthonodért, a családodért, a barátokért, vagy bármiért, ami örömet okoz.

A boldogság – legalábbis szerintem – az értelmes küzdés végterméke.Tűzz ki reális, elérhető célokat! Például: a lépcsőn megyek lift helyett, nem pörgetem a facebook-ot minden pillanatban, megtanulok egylábas guggolni, nem rohanok mindenhova, a munkában nem vállalok be minden szar feladatot. Nem állítom, hogy ez az út nem jár szenvedéssel, lemondással, küzdelemmel, de ahogy teljesül egy apró lépés büszke leszel magadra és ez örömmel tölt majd el. Légy türelmes magadhoz, a változáshoz idő kell. Ne csak túl akarj lenni a feladatokon, szeresd, amit csinálsz, legyen a rutinod része.

Végül ne maradjon ki önmagad megjutalmazása: menj el moziba, sétálj egyet az erdőben, találkozz a barátaiddal, olvass el egy jó könyvet, kapcsolódj ki, szerezz élményeket!

Jó munkát végeztél, megérdemled!

Te mivel ünnepled meg a sikereid?

Írd meg kommentben!

instruktorok