Az Adatvédelmi irányelvek azt mutatja be, hogy hogyan gyűjtjük és kezeljük az ön személyes adatait. Tájékoztatással szolgál azzal kapcsolatban, hogy milyen adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, miért van szükségünk rájuk, és milyen előnye származhat ebből önnek.

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észlevétele van, vagy az Önt mint érintettet megillető jogok bármelyikével kapcsolatban szeretne kéréssel fordulni hozzánk, megteheti e-mailben az hello@tacfit.hu címen.

ADATKEZELŐK:

www.tacfit.hu honlap tulajdonosa:

Solymosi Gergely
gergely.solymosi@tacfit.hu


MILYEN SZEMÉLYES ADATOKAT GYŰJT ÉS KEZEL?

Az általunk gyűjtött személyes adatok az adatgyűjtés célja, valamint az önnek biztosított termék, illetve szolgáltatás függvényében változik.
Általában az alábbi típusú személyes adatokat gyűjthetjük öntől közvetlenül:

a) Kapcsolattartáshoz szükséges adatok, például név, e-mail cím, postai cím és telefonszámok;

b) Demográfiai adatok, például életkor, nem és sportolással kapcsolatos tapasztalatok, régi sérülések

c) Egészséggel kapcsolatos információk;

rendszer információk (ip cím, felbontás, rendszer verzió, ezen honlapon megtekintett oldalak statisztikája, viselkedési mintázat, böngészési szokások)

MILYEN CÉLBÓL GYŰJTJÜK A SZEMÉLYES ADATAIT?
Az Ön adatai gyűjtésének és felhasználásának célja az Ön hozzáférésének biztosítása bizonyos funkciókhoz és szolgáltatásokhoz, melyeket a honlapon kínál a tulajdonos:

  1. feldolgozzuk fizetéseit, ha terméket és/vagy szolgáltatást vásárol tőlünk, tájékoztassuk önt rendelésének állapotáról, reagáljunk kérdéseire és kéréseire, valamint elbíráljuk és kezeljük esetleges panaszait;
  2. feldolgozzuk megkereséseit és válaszoljunk önnek vagy felvegyük önnel a kapcsolatot azért, hogy válaszolhassunk kérdéseire és/vagy kéréseire;
  3. fejlesszük és javítsuk szolgáltatásainkat, kommunikációs módszereinket és honlapjaink működését;
  4. információkat közöljünk Önnel (hírlevél és személyes levél) és kezeljük hírlevelünkre vagy egyéb kommunikációs eszközeinkre történt regisztrációját és/vagy feliratkozását;
  5. kezeljük a vetélkedőinkben, nyereményjátékainkban vagy promóciós kampányainkban való részvételével, illetve a kéréseivel kapcsolatos mindennapi üzleti feladatokat;
  6. megismerjük és felmérjük vásárlóink érdeklődését, igényeit és változó szükségleteit, fejlesszük honlapunkat, jelenlegi termékeinket és szolgáltatásainkat és/vagy új termékeket és szolgáltatásokat fejlesszünk ki;
  7. személyre szabott termékeket és tájékoztatásokat nyújthassunk, továbbá terméket ajánlhassunk önnek;
  8. bejelentkezés kezeléséhez szükséges adatokat.

Személyes adataira jogszabályi kötelességeink teljesítéséhez, valamint az önnel fennálló szerződéses kapcsolatunk miatt is szükségünk lehet.

Amennyiben a fenti célból vagy bármely egyéb célból begyűjtjük és felhasználjuk személyes adatait, arról az adatgyűjtés időpontjában vagy azt megelőzően tájékoztatjuk.

Ahol szükséges, hozzájárulást is kérünk öntől személyes adatai kezeléséhez. Amennyiben korábban hozzájárult személyes adatai kezeléséhez, hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

ADATTULAJDONOSI JOGOK ÉS JOGÉRVÉNYESÍTÉS

Amennyiben Ön nem kívánja, hogy személyes adatai kereskedelmi ajánlatok közlésére kerüljenek felhasználásra, úgy Önnek joga van ezt megtiltani, anélkül, hogy döntése indokait megjelölné. A törlését írásban kell közölnie a Tulajdonos felé a Kontakt menüpontban megjelölt címre.

AZ ADATOK BIZTONSÁGA

A Tulajdonos mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelmére. Egyes adatokat titkosítottan tárol, míg más adatokat csak azonosítást követően ér el Ő maga is. Az adatokat több, egymástól függetlenül eszközön tárolja a Tulajdonos és több különálló cég, szervezet szolgáltatásait igénybe veszi erre.

A személyes adatokhoz hozzáférés szigorúan az adott feladatot esetlegesen érintő személy, valamint megbízottakra és a feladatukhoz szükséges mértékre korlátozódik, akiket titoktartási és bizalmas adatkezelési kötelezettség terhel. Erről a feladatvégzésről és a külsős személyeknek való adatkezelésről mindig az aktuális szerződés rögzíti.

Személyes adatait az alábbi harmadik felekkel és az alábbi célokból oszthatjuk meg:

  1. DevMax Kft. (székhely: 1128 Budapest, Márvány utca 38.;
  2. Google Inc.((Headquarters Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) – kommunikációt elősegítő adatok továbbítása, tárolása. 
    • Gmail for business
    • Google Drive
    • Google Docs
    • Google Analytics (adatvédelmi elvei)
    • Továbbá a Chrome böngésző
  3. Mailchimp hírlevélküldő program (Atlanta, Georgia 30308, Egyesült Államok használatával küldjük ki a hírleveleinket, ezért a rendszerben használjuk a nevét valamint az e-mail címét.


AUTOMATIKUS DÖNTÉSHOZATAL ÉS PROFILALKOTÁS

Egyes szolgáltatások és termékek esetében automatizált eszközökkel is végezhetjük az adatkezelést, ami lényegében emberi beavatkozás nélkül történő, automatikus döntéshozatalt jelent. Ezenkívül profilalkotás céljából is kezelhetjük személyes adatait, hogy előre jelezhessük várható magatartását a honlapunkon vagy azt, hogy mely termékeink érdekelhetik önt. Ha ilyen módszereket szándékozunk alkalmazni, természetesen előre tájékoztatjuk önt, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy előzetesen tiltakozzon ezen eljárások ellen. Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni az adatkezelés ezen formájával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az hello@tacfit.hu címen.

WEBSÜTIK ÉS MÁS TECHNOLÓGIÁK

Honlapunk fenntartója (DevMax Kft.) websütik (cookies) és más technológiák alkalmazásával is gyűjthet önről személyes adatokat, például amikor meglátogatja a azt, vagy harmadik felek honlapját, megtekinti online ajánlatainkat. Az így gyűjtött adatok közé tartozhat:

  1. az ön eszközén futó böngészővel, illetve operációs rendszerrel kapcsolatos információ;
  2. az ön által használt eszköz IP címe;
  3.  az ön által megtekintett honlapjainkra vonatkozó információ;
  4. az, hogy mely linkekre kattint rá, miközben a szolgáltatásainkkal kommunikál.

VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK

Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy ez irányú tevékenységét a mindenkor hatályos jogszabályok szerint végzi. Ezek a jelen dokumentum kiadásakor az alábbiak:

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (a továbbiakban: elektronikus kereskedelmi törvény).
2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (a továbbiakban: gazdasági reklámtörvény).
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. A jogszabály aktuális állapota elérhető a net.jogtar.hu oldalán.